Отзиви

 

 

Отзиви за мен

Диляна Бурназова
Геновева , много голямо БЛАГОДАРЯ! Ти и хомеопатия върнахте светлината в живота на сестра ми , днес тя е щастлива и себе си ! Ти си прекрасен човек и учител! Продължавай да даваш знание и любов!
Мария Лесидренска
Здравейте и от мен! Някъде бях прочела, че човек докосне ли се веднъж до хомеопатията, то тя променя изцяло неговия живот и е неизбежно, да не започнат да се лекуват ,всички от семейството с нея. Genoveva Kostova Georgieva направи толкова чудеса за моето семейство! Излекува сериозна алергия на едната ми дъщеря, която имаше също атопичен дерматит и вродена киста до окото, която нямаше как да се оперира.След първия месец на лечение всичко изчезна,а относно честите боледувания-вече съм забравила, какво е това. Сега дори да настинат децата ми, се възстановява за ден-два и не изпадам в ужас от каквато и да е настинка. Другата ми дъщеря имаше хронична, задна хрема и суха, задушаваща кашлица, които при влажно време се изостряха. Е, и те вече са в миналото и то отново благодарение на хомеопатията и най-вече на невероятната Genoveva Kostova Georgieva.

Мария Лесидренска
Тя е помогнала и на мен разбира се.Получавах едни непоносими бъбречни кризи, от които не можех ,едно 24ч.да стана и да свърша, каквото и да било. Напрежението и страховете за какво ли не бяха част от ежедневието ми. Ноо след хомеопатията всичко изчезна като с магическа пръчица, гледам на света и проблемите с други очи, по-уверена,пълноценна и щастлива съм.БЛАГОДАРЯ ТИ ГЕВИ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ

Bilyana Kaneva
С хомеопатията съм претъпявала и успехи и поражения, докато не осъзнах че трябва да поема цялата отговорност за действията и МИСЛИТЕ СИ и чак тогава започнаха да ми се нареждат нещата. Хомеопатията за мен е най добрият начин за изцеление, себе-осъзнаване и път към любовта. Благодаря на Genoveva Kostova Georgieva за това че ми помогна да изляза от ограниченията си, от депресията си и че пред мен се появи цял един нов свят изпълнен с любов и красота.??????

Maria Dimova
Здравейте на всички! Искам да отбележа, че познавам Genoveva Kostova Georgieva единствено като мой лечител и това, което искам да споделя с вас има за цел не някаква реклама, а споделяне на мой личен опит 🙂
Преди година и половина потърсих Геновева за лечение на кисти на щитовидна жлеза – нещо, което според конвенционалната медицина е отстранимо единствено оперативно. Днес, година и половина след началото на лечението, се чувствам по-добре от всякога. Още съм в процес на пълно изцеление, но промяната и подобрението ми са ВИДИМИ, не само за мен, а и за близките ми. Кистите са стопени – от едната страна напълно, от другата още са в процес, но и там имам значително подобрение. За този период е имало моменти на застой, сякаш нещата се случват по-бавно, но резултатът в крайна сметка е налице. При всеки човек темпото е индивидуално. Не забравяйте, че нашите лечители колкото и силно да искат да ни помогнат, те не могат да свършат 100% от цялата работа по нашето изцеление. Има една голяма част от работата, която трябва да дойде и от самия пациент. Така че бъдете търпеливи, дайте време на съзнанието и тялото си и вярвайте в собствената си сила! Който търси, ще намери и който иска, ще му бъде дадено.
Безкрайто съм благодарна на Геновева, че ми помага да се случи и моето чудо!

Мария Лазарова
Здравейте! Бих искала и аз да ви разкажа за моето малко момче на 4-ри години, което беше много буйно, обиждаше, беше постоянно нацупено и плачеше в детската градина. И така до запознанството ни с Геновева. Още след втория месец имаше промяна, вече не плачеше в градината, стана по – добър, разговорлив, започна да ме гушка и да си говорим. А сега пет месеца по-късно дори и не обижда ?? много по-общителен е, играе с деца на детската площадка, вместо да крещи и да се сърди, може цял час да оцветява или да играе на някаква тиха игра. Благодаря от цялото си сърце на Геновева !! 

 

Здравейте на всички приятели на хомеопатията в тази група. Искам да споделя опита си с хомеопатката Genoveva Georgieva Homeopath. От дълги години страдах от много силен предменструален синдром, изразяващ се в смяна на настроения, депресия както и физически признаци на глад, смяна на телесна температура и т.н. От декември започнахме с Геновева терапия по скайп и още първия месец почуствах подобрение. Вече 5-ти месец и аз се чуствам отлично, почти всички признаци отпаднаха и намаляха. Благодарение на нея спрях и кафето, с което се борех от години! Пожелавам ви приятен и успешен ден!

Изказване на Невена Барехам – българка живееща в Лондон

—————————————————————————————————————————————————————-

Драги приятели, бих искал да споделя с вас огромният си напредък заради хомеопатията. Благодарение на нея за отрицателно време коренно се промених към добро. Естествено като всеки нормален човек и аз имах известни колебания и съмнения за използването на хомеопатия. От начало ми действаше отрицателно и симптомите се засилваха, но след известно време почувствах подобрение и удовлетворение. Обърнах се към хомеопатията със следният проблем ниско самочувствие, ниска самооценка и крайно песимистично настроение. След известно време употребявайки хомеопатия започнах да се храня здравословно, промених стилът си на обличане, придобих известна доза самочувствие и вяра в себе си. Най- вече искам да благодаря на Геновева, която ми помогна и ми отвори очите за хомеопатията.

14/12 2014 Деян Димитров Козлодуй

—————————————————————————————————————————————————————-

Здравейте! Бих искала и аз да споделя своя опит. По принцип подхождам внимателно, дори бих казала недоверчиво, към нетрадиционната медицина. На 54 години съм и за първи път преди 6 месеца се престраших да опитам хомеопатичните методи. Доста информация прочетох и търсих хора да споделят личен опит и впечатления. Така стигнах до Геновева – чрез препоръки и положителни отзиви. Истината е, че след първото лечение аз не се чувствах по -добре /очакванията ми бяха по-големи/. Но съм наясно, че няма вълшебни пръчици и всяко нещо изисква постоянство и упоритост. Усещането ми беше, че не трябва да се отказвам и вярвах, че трябва да продължа с Геновева. И не съжалявам. Сега – 6 месеца по-късно, единствено мога да й благодаря за търпението и вниманието /не бях лесна пациентка – открито й казвах всичко, но винаги съм вярвала в нея/. Искрено се надявам повече нейни пациенти да достигнат до момента, в който ще изпитват като мен благодарност. Пътят не винаги е кратък и лесен, но вярата е много важен фактор.

Виолета Русева 18.12. 2014 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

 Здравейте! Бих искала и аз да споделя нещо с вас. Аз съм здравен работник и донякъде се разочаровах от традиционната медицина. Срещнах Геновева, не случайно разбира се. Благодарение на нея успях да се преборя с агресивното си поведение спрямо околните, да променя начина си на хранене, на усещане и възприятие за обстоятелствата, събитията и хората около мен. Успях да “узрея” за неща, които исках да ми се случат, и които в края на краищата ми се случиха. И така вече 3 години съм неин редовен пациент. Само че нещата понякога изискват известно търпение, което трябва да проявим в процеса на лечението и преобразяването. Сърдечно й благодаря за това, което прави за мен.

Десислава Блажева 21.12.2014 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

Привет от мен !
С настоящия пост искам да благодаря на Геновева за търпението и професионализма, с които ми помага вече две години. Потърсих я в състояние на дълбока нервна криза, предизвикана от силна носталгия (тогава живеех в Англия ). След лечението се почувствах значително по- добре.
През една от почивките си в БЪЛГАРИЯ посетих гинеколог и ми откриха три кисти на яйчниците. Два месеца липсваше и цикъл. Отново с помощта на Геновева всичко се нормализира. Сега съм с редовен цикъл и липса на кисти.
И последно , но не и по важност , в момент на пренатоварване и съмнение дали да предприема важната стъпка дали да се прибера окончателно в България, отново тя ми помогна с правилното лекарство .
Благодаря на тази изключителна жена и професионалист !
Хубав и слънчев ден на всички !
Поздрави
Ирена Maркова

25.04.2016 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

Когато дълго време се лутаме по лекари, но не се вижда дори светлина в тунела, когато антидепресантите почват повече да пречат, отколкото да помагат, когато усещаш, че живота ти минава в безчуствено ежедневие почваш да търсиш нещо друго, различно и по-малко вредно, защото Паническите атаки са бича на нашето време. И така аз открих хомеопатията. Пристъпих с недоверие, мислех си как една толкова малка гранулка какво ще промени, но ето , че почти месец съм намалила антидепресанта и скоро ще го спра. Бих казала на всички, хомеопатията е дар от Боговете. Благодаря на Геновева за това, че ми помага да бъда себе си!

Eмилия Бориславова

22.04.2016, фейсбук група “Хомеопатия за всички”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *