Сензационно: Откриха четвърто агрегатно състояние на водата

Сензационно откритие – четвърто агрегатно състояние на водата. Това съобщи  пред Канал 3проф. Джералд Полак учен от Вашингтонския университет на международна научна конференция в Боровец.

До сега се знаеше, че водата има три агрегатни състояние – твърдо, течно и газообразно. Четвъртото състояние е хибрид.

„Отрихме в действителност, че водата няма три състояния, а четири. Четвъртото състояние е между твърдо и течно и има напълно различни свойства от Н2O. Има по-сложна структура и прилича на желе, изградена е от енергията на слънцето. Изключително интересно, много от учените, които говориха на тази конференция разказаха за експериментите си по отношение на четвъртото състояние на водата.
Другият аспект има общо с хомеопатията. 
Много хора смятат, че хомеопатичните методи не са научни и няма как да дават резултати. Ние обаче разполагаме с документални доказателства, че водните структури се изменят заедно с нагласите на мисленето, че хомеопатията и лекува.

Всъщност имахме интересна презентация и на един ветеринар, който използва хомеопатични методи и върху животни. Резултатите са невероятни – не можем да говорим за ефект плацево или нещо от този тип. Може би ще дойде ден, в който водата ще се превърне в лекарството на бъдещето. Ние си мислим, че водата представлява само две молекули водород и една кислород, но не – всъщност нейната структура има много неща, като например негативните заряди, те са тези, които могат да повлияят положително на здравето.Изглежда, че водата в четвъртото агрегатно състояние е тази вода, която запълва човешките клетки и когато се разболяваме ние губим от нея. За това, когато я пием можем да възстановим изгубеното”, заяви проф. Полак.

Александър Коновалов от Руската академия на науките (РАН). „В науката преди нашето откритие учените не знаеха защо разтворите оказват такова влияние, нито какво се явява материален носител на свойствата. След нашия експеримент с водата достигнахме до извода, че материалните носители се дължат на нано-образуванията и нано-връзките“, разясни той.

По време на конференцията бяха оповестени нови данни, които предоставят научна обосновка на хомеопатията като метод на лечение. Уените разполагат с експериментални доказателства, че водната структура се изменя заедно с нагласите на мисленето, което може да бъде доказателство за методите на хомеопатията. Представен бе и опитът на ветеринар, който с хомеопатични методи успешно лекува животни.

Fakti.bg

This entry was posted in Теория. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *