КРАСОТАТА НА МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО – ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

 

КРАСОТАТА НА МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО – ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

27 И 28 АПРИЛ ОТ 10,00 – 17,00Ч.
Скъпи колеги, голяма част от тази семинар ще е посветен на Синергията в хомопатията – темата на семинара на Раджан Шанкаран в Лондон през март 2013г.
Ще разгледаме минералното царство погледнато през призмата на метода на усещанията на Шанкаран. Това не означава, че досегашната ни информация не е полезна, напротив. Тя е една основа,върху която Шанкаран гради едно по-дълбоко и невероятно проницателно разбиране за лекарствата. На базата на ММ на класиците, Реперториума, своите случаи и научната информация за субстанциите той ни помогна да разберем лекарствата в нова светлина. Преди повече от 17 години Раджан и екипът му започват едно по – дълбоко изучаване на лекарствата по групи извличайки основната тема на всяка от тях. Благодарение на това сега имаме една много по – стабилна основа, на която да стъпим търсейки вярното лекарство. Имаме и система за постепенно навлизане в основното усещане на пациента – нивото на източника в природата, който говори вътре в нас.

Програма на семинара:
Първи ден:
1. Втори ред от периодичната таблица;
2.Случай на живо – мой;
3.Случай на Шанкаран – пейпъркейс от Лондон с анализ на ниво синергия.

Втори ден:
1.Случай на живо – мой;
2.Случай на Шанкаран – пейпъркейс с анализ на ниво синергия;
3.Актинидите.

Лектор: Геновева Костова Георгиева – класически хомеопат от шести курс и автор на книжката “Новият метод на усещанията в хомеопатията”

На семинара той сподели:”Сега има борба между двете школи – класически хомеопати и шанкаранисти, но в това няма смисъл. Нито един от тези подходи не е идеален и е рисковано да се разчита само на единия.Тези методи са като лявата и дясната ръка. Което не даде единия, ще даде другия, това е синергия”. И когато анализираше случаите показваше как и двата метода потвърждават лекарството и тогава сме сигурни в предписанието. Бях невероятно впечатлена от от начина, по който Шанкаран съчетава двата подхода и затова този семинар ще бъде посветен в голямата си част на случаи и впечатления от семинара му в Лондон.

Цена на семинара: 80 лв.. за двата дни.
Плащането може да стане на две вноскiи по банков път или на адрес: “Веслец”18
– до края на март 40 лв
– до 15 април 40лв
№ на банкова сметка: BG79BPBI79421084130901 на името на Геновева Костова Георгиева

Място на провеждане: ул.”Веслец”18

Телефон за контакт:
0889 91 98 89

http://homeopathyvoice.com/; фейсбук – група – “хомеопатична дискусия”

Ще съм Ви благодарна, ако разпространите това събитие и на други ваши приятели в името на добрата кауза.

Подгответе се за едно невероятно преживяване!

This entry was posted in Събития. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *