СИНЕРГИЧНА ХОМЕОПАТИЯ – ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНА ЛЕКЦИЯ

Какво е синергична хомеопатия?
От 4 юли в 12:00 – 5 юли в 13:00 – София, ул.”Веслец”18, ет.3, ап.3. До минералната вода на “Хали”-те.

Напоследък хомеопатията много нашумя и хората започнаха често да се обръщат към хомеопат, но все още има много неяснота по отношение на нейната същност и дълбочина. ТЯ Е МОЩЕН МЕТОД ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ЧОВЕКА ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ИЗМЕРЕНИЯ.ТЯ Е ЕДИНСТИВЕНАТА МЕДИЦИНА, КОЯТО РАБОТИ НЕ САМО НА ХОЛИСТИЧНО НИВО, НО И СТИГА ДО СЪРЦЕВИНАТА НА ЧОВЕКА, ДО НЕГОВАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ.

Преди 1 година с първия семинар на Д-р Шанкаран, всепризнат гений на своето време в България започна да навлиза синергията в хомеопатията. Тя обединява много подходи в самата хомеопатия – методите на класическата хомеопатия, методът на усещането, алопатия, медитация, регресия (но само, когато е крайно наложително) и други.Основният подход при класическата хомеопатия е реперторизацията( работа със софтуеър, който съдържа симптомите на почти всички хомеопатични лекарства).Методът на усещането изследва основното оплакване на човека и усещането му в него или моделът, който се повтаря във всички сфери от неговия живот – детство, хоби, сънища, стресови ситуации и т.н. Когато един и същ модел се повтаря във всички области, значи сме сигурни в предписанието и то ще помогне със сигурност.
Методът на усещането е най – ценното откритие на Д-р Шанкаран и е най-работещият подход в хомеопатията. Той е логична, научно интиуитивна система, която е изграждана в продължение на 30 години от Д-р Шанкаран и екипът му. През последните години тя се разви още повече и носи все по-добри резултати. Помага в случаите, когато класическата хомеопатия не е успяла достатъчно, а СЪЧЕТАНИЕТО НА на регресия с метода на усещането помага в случаите, когато човекът не е успял да разкрие моделът си и да стигне до основното си усещане, което го съпътства подсъзнателно от раждането му. Понякога причината за болестта може да се открие само чрез регресия и след това подобната вибрация на образа, който е изкристализирал след регресията, т. е. хомеопатичното лекарство завършва процеса. Защо? Защото само подобното може да лекува подобно. Само тогава лечението е трайно. Има много методи, които обещават големи резултати, но търсете такива, които резонират с Вас не само като цяло, но и докосват най – индивидуалната част от вас.
С какво може да ви бъде полезна хомеопатията?
Тя може да лекува от по – леки заболявания като алергия, розацея, ишиас, разширени вени, хемороиди, костно – ставни болести, левкорея, алопеция,косопад и нелечими болести като диабет, вителиго, псориазис,паркинсон, епилепсия, хашимото, коксартроза, гонартроза, високо кръвно, рак, спин и много други.
Може да ви помогне да се почувствате по-енергични, по-уверени, по-успешни в личния и в професионалния живот. Да успеете повече в работата, която вършите, във връзките – да прекъснете модела на привличане на неподходящия партньор, да разкриете целия си потенциал. Защо? Защото ви освобождава от страховете, заблудите, в които несъзнателно живеете и ви помага да бъдете себе си и да проявите най – доброто от себе си. Да се усетите в хармония със себе си и света около вас.

Ако искате да научите повече за това как хомеопатията може да ви помогне, заповядайте!

Любов и светлина!

Лектор: Геновева Георгиева, възспитаничка на Д-р Шанкаран и the other song International Academy of Advanced Homeopathy – Mumbai
Управител на Сдружение“ Гласът на хомеопатията“
http://homeopathyvoice.com/за-мен/
Телефон за контакт: 0889 91 98 89

ВХОД СВОБОДЕН

 

This entry was posted in Събития. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *