ЛЕКЦИЯ ПО ПОВОД СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА ХОМЕОПАТИЯТА

ХОМЕОПАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ЧУДО С ГЕНОВЕВА ГЕОРГИЕВА

1 МАЙ ОТ 17,00-18,30 ч.

Стара Загора, Йога център „Парамита“

Ул. Хр.Ботев 92


ГЕНОВЕВА ГЕОРГИЕВА

“Това е лекция за всички, които са опитвали различни методи за лечение безуспешно и сега търсят друг начин, който да ги освободи от проблемите и болките.
За всички, които искат да се изчистят от токсините и да стимулират имунната си система – хомеопатията е мощно средство за детокс и имуностимулация.
За всички, които са готови да се освободят от чувство на самота, разочарование, обида, гняв, срам, страх и огорчение от себе си, хората или света.
За всички, които търсят повече спокойствие и удовлетворение от живота “…
По повод Световната седмица на хомеопатията ви каним на лекция с Геновева Георгиева.
1. Въведение в хомеопатията: история и основни принципи;
2. Случаи от практиката;
3. Може ли хомеопатията да се съчетава с други лечебни системи?
4. Какви болести може да лекува хомеопатията?
5. Лечебна медитация.
6. Томбола: един от присъстващите ще спечели безплатен преглед.
Хомеопатията е медицина, която лекува душата на човека. Хомеопатията разглежда човека в цялост.
Витулкас нарича хомеопатията „Нежната медицина на новото хилядолетие“? Хомеопатията може да излекува всяка една болест, стига да се намери „корена“ на човека, това, което стои в основата на всичките му оплаквания. Защото достигайки до корена на проблема, тя изважда на показ другото „аз“ в нас, което изплува в кризисни ситуации и което е толкова различно. Какво е това, което предизвиква повторение на едни и същи ситуации в живота, които ни разболяват и водят и до болестни прояви на физическо ниво? Ще го изясним в лекцията.

За лектора:
Геновева Георгиева е родена през 1972г. в гр. Варна. През 2003 г. за пръв път се сблъсква с хомеопатията по повод на хронично болно гърло и се излекува след дълъг и неуспешен курс с антибиотици. Това, както и позитивните промени в психичното й състояние я карат да промени светогледа си и да започне да се интересува от духовни практики и така стига до учението на Петър Дънов. След 2 години започва да изучава хомеопатия в Хомеопатично Общество в София. След завършване на основното си образование там, завършва двегодишен видео-курс по метода на усещанията на Д-р Раджан Шанкаран в „Хомеопатичен форум“. През 2011г., вдъхновена от резултатите в практиката си написва книжката “Новият метод на усещането в хомеопатията“. През 2013 г. се среща и на живо с Д-р Раджан Шанкаран – гений на своето време в Лондон . В същата година посещава Международната Академия за Напреднали Хомеопати в Мумбай „the other song“, ръководена от Д-р Шанкаран и от тогава се обучава там чрез курсове на живо и онлайн. От 2014 г. започва да организира семинари с Д-р Шанкаран и други преподаватели от Академията в България. От 2016 г. преподава в онлайн училище Хомеопативойс заедно с Д-р Алпеш Оза – преподавател в „the other song“. През 2018 г. написва втората си книга: „Синергията, иновация в хомеопатията“.
Тя е известна със способността си да навлиза финно в човешката психика и да улавя централния проблем в човека. Понякога това става и само с разговор, защото осъзнаването на дълбоко ниво е пътят към истинското изцеление.
Уебсайт на лектора: www.homeopathyvoice.com
Фейсбук-група: хомеопатията може да е чудо: https://www.facebook.com/groups/homeopathyvoice/

Вход свободен! Може да дарите от сърце!

Homeopathyvoice Association – Bulgaria

Genoveva Georgieva

www.homeopathyvoice.eu

+359 889 919 889

This entry was posted in Без категория. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *