КРАСОТАТА НА МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО – ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

 

КРАСОТАТА НА МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО – ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

27 И 28 АПРИЛ ОТ 10,00 – 17,00Ч.
Скъпи колеги, голяма част от тази семинар ще е посветен на Синергията в хомопатията – темата на семинара на Раджан Шанкаран в Лондон през март 2013г.
Ще разгледаме минералното царство погледнато през призмата на метода на усещанията на Шанкаран. Това не означава, че досегашната ни информация не е полезна, напротив. Тя е една основа,върху която Шанкаран гради едно по-дълбоко и невероятно проницателно разбиране за лекарствата. На базата на ММ на класиците, Реперториума, своите случаи и научната информация за субстанциите той ни помогна да разберем лекарствата в нова светлина. Преди повече от 17 години Раджан и екипът му започват едно по – дълбоко изучаване на лекарствата по групи извличайки основната тема на всяка от тях. Благодарение на това сега имаме една много по – стабилна основа, на която да стъпим търсейки вярното лекарство. Имаме и система за постепенно навлизане в основното усещане на пациента – нивото на източника в природата, който говори вътре в нас.

Програма на семинара:
Първи ден:
1. Втори ред от периодичната таблица;
2.Случай на живо – мой;
3.Случай на Шанкаран – пейпъркейс от Лондон с анализ на ниво синергия.

Втори ден:
1.Случай на живо – мой;
2.Случай на Шанкаран – пейпъркейс с анализ на ниво синергия;
3.Актинидите.

Лектор: Геновева Костова Георгиева – класически хомеопат от шести курс и автор на книжката “Новият метод на усещанията в хомеопатията”

На семинара той сподели:”Сега има борба между двете школи – класически хомеопати и шанкаранисти, но в това няма смисъл. Нито един от тези подходи не е идеален и е рисковано да се разчита само на единия.Тези методи са като лявата и дясната ръка. Което не даде единия, ще даде другия, това е синергия”. И когато анализираше случаите показваше как и двата метода потвърждават лекарството и тогава сме сигурни в предписанието. Бях невероятно впечатлена от от начина, по който Шанкаран съчетава двата подхода и затова този семинар ще бъде посветен в голямата си част на случаи и впечатления от семинара му в Лондон.

Цена на семинара: 80 лв.. за двата дни.
Плащането може да стане на две вноскiи по банков път или на адрес: “Веслец”18
– до края на март 40 лв
– до 15 април 40лв
№ на банкова сметка: BG79BPBI79421084130901 на името на Геновева Костова Георгиева

Място на провеждане: ул.”Веслец”18

Телефон за контакт:
0889 91 98 89

http://homeopathyvoice.com/; фейсбук – група – “хомеопатична дискусия”

Ще съм Ви благодарна, ако разпространите това събитие и на други ваши приятели в името на добрата кауза.

Подгответе се за едно невероятно преживяване!

This entry was posted in Събития. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.