Формуляр за пациенти

Моля прочетете тази страница, преди да попълните формуляра

Вие сте дошли тук, за да оздравеете. Ние сме тук, за да изберем подходящото лекарство за вас. За да направим това, разчитаме на вашето сътрудничество. ХОМЕОПАТИЧНОТО ЛЕКАРСТВО СЕ ИЗБИРА ГЛАВНО ВЪЗ ОСНОВА НА СИМПТОМИТЕ, КОИТО ВИЕ НИ ДАВАТЕ. За да направим успешно предписание, трябва да знаем всички подробности около вашата болест. Трябва също да разберем всички ваши индивидуални характеристики. Това включва реакциите ви към различни фактори, вашето минало и семейна история и психическото ви състояние.

Тази информация ни помага да изберем лекарството, което ще премахне вашите страдания. То също ще ви помогне като цялостна личност да се почувствате по-добре.

За да разберем всичко за вас ще ви задаваме много въпроси. Всеки един от тях има определено значение и е важен за нас. Няма нито един въпрос, който е безполезен. Дори нещо, което смятате, че не е във връзка с вашия проблем, може да се окаже най-важният фактор при определяне на подходящото хомеопатично лекарство. За това трябва да сте напълно честни и да ни дадете възможно най-пълната информация по всеки въпрос. Моля прочетете внимателно всеки въпрос, помислете, консултирайте се с някой ваш близък и тогава отговорете изчерпателно. Не прикривайте нищо. И запомнете, че каквото ни кажете, ще остане абсолютно конфиденциално.

Формуляр за попълване при снемане на случай – моля кликнете тук и попълнете формулярът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *