СЪБИТИЯ

 

50%
новогодишна отстъпка за онлайн прегледи за нови пациенти. Ще важи за всички записани до края на 2019г. Прегледите ще сe извършват след 6.01.2020. За живеещите в Кеймбридж може и на живо. За повече информация се обадете на тел: +447471528255 или пишете на имейл:

homeopathyvoice@abv.bg

 

  

ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ С ХОМЕОПАТИЯ
18 НОЕМВРИ 2019
от 20,00 ч.(18,00 ч.английско време)

Здравейте на всички,

Заповядайте на свободна лекция-дискусия на тема: възможностите и чудото на хомеопатията.

Хомеопатията е мощно средство за лечение на всякакви болести – на тялото или ума, включително диабет, рак, коксартроза, напълняване, целулит, псориазис, витилиго, астма, депресия, биполярно разстройство, стрес, менструални проблеми и т.н.

За нея има за и против и има доста неясноти, клишета и заблуди. Ще поговорим за това какво е класическа и синергична хомеопатия и ще отговоря на въпроси, които ви интересуват. Ще се проведе на живо тук в групата. Можете да поканите свои приятели, които страдат от болести, леки или тежки, дори и такива, които изглеждат нелечими с други методи или стандартни хомеопатични лекарства.
Моля, желаещите да участват, се присъединят към тази група(https://www.facebook.com/groups/559488737458142/ – Bulgarian homeopaths in England)- последвайте линка. Ще се включа на живо.

Водещ: Геновева Георгиева – класически хомеопат, писател, изследовател, търсач на най-дълбоката същност на човека.
www.homeopathyvoice.com

Кратка автобиография:
За мен:
Хомеопатията е нещото, което най-много ме е променило и това е любовта и страстта на живота ми. Аз давам всичко за нея и тя ми се отблагодарява с огромно удовлетворение и радост от постигнатото в работата ми с пациентите.
След като видях как спаси жена от левкемия, а мен от хронично болно гърло, много се впечатлих и реших да я изучавам. Това се случи през 2005 година. След това видях как лекува псориазис в тежък стадии, ампутирани крайници, психотични състояния, панически атаки и ред още други, обявени за нелечими от традиционната медицина болести.
Завършила съм първоначалното си обучение в „Хомеопатично общество“ -България. След това учих дълго време в Международната Академия за Напреднали Хомеопати ‘the other song’ – Мумбай. Понастоящем преподавам на начинаещи и напреднали хомеопати и разбира се лекувам хора, което е най-голямата ми страст.
В работата си комбинирам класическа хомеопатия, ТЕС-терапия, пренареждане на матрицата, регресия, метода на усещането и последното е арт-терапия, която много ме въодушевява като подход за по-трудните случаи. Всеки е индивидуален и изисква индивидуален подход.
Повече за мен можете да видите във фейсбук-група: Homeopathy is a miracle и в сайта ми: www.homeopathyvoice.com.

  

 


Това, което винаги ме е вълнувало най-много в хомеопатията е изкуството при снемане на случая.
Ще видите много интересен случай на пациентка, която лекувам от 2 години.
Говореше за пари, семейство, проблеми със съпруга, детето, много неспокойна е – прилича на четвърти ред и за това й бях изписвала Kali-ars, Kali-c, но без особен резултат.
Междувременно се е лекувала с психотерапия, ТЕС терапия дълго време, но без особен успех.
Преди 2 месеца снех случая отново, когато беше в остро състояние и случаят най-после светна и всичко пасна по изумителен начин.
Беше случай с много уловки и подводни камъни.
Тя имаше измръзване на пръстите и силно безпокойство. След последното лекарство, това измръзване изчезна, но това, което ме порази най-много беше излъчването й. Тя за пръв път не се въртеше и не ми изстрелваше по 100 думи в минута, а говореше спокойно. Съответно острото състояние й беше минало – ангина и температура. За пръв път ми каза: Това лекарство работи. Спокойна съм, нямам проблеми. Имайки енергията и увереността в себе си, си реши основния проблем с парите сама, без да очаква помощ от вън и т.н. още ред интересни неща се случиха с нея.
От един видео – случай може да се научи толкова, колкото от един семинар с теория не може да се научи.
Ще се радвам да го споделя с вас, за да не допускате тези погрешки!
Повече за събитието можете да видите в тази фейсбук група: https://www.facebook.com/groups/193927897609537/ или в сайта:
www.homeopathyvoice.com
За кого е подходящ уебинара?
За всички, които са завършили основното си обучение по хомеопатия и искат да се научат добре да снемат случаите си.
Моля, желаещите да изпратят имейл тук, за да им се изпрати линк за регистрация. Нека да е до вторник, 24 юли.

За лектора:
Геновева Георгиева завършва двугодишен курс по хомеопатия към ХО. Междувременно завършва 2-годишно обучение по медицина към НСА. След това, през 2010 завършва две годишен видео-курс по системата на усещанията на Д-р Раджан Шанкаран. Посещавала е много семинари на европейски и индийски лектори в страната, Лондон, Мюнхен, Гърция, Румъния. През 2011 г., вдъхновена от резултатите в практиката си, написва първата си книга: “Новият метод на усещането в хомеопатията”. Красив метод, който отвори възможностите на хомеопатията до неочаквани дълбини. От 2013 до 2018 г. се обучава в Академията за напреднали хомеопати ‘the other song’ в Мумбай. Организира семинари и курсове с Д-р Шанкаран и лекторите от академията. През 2015 г. организира първия в историята на академията “the other song” двуседмичен курс с Д-р Шанкаран и още 5 лектори в България.
През 2017 г. написва книгата “Синергията, иновация в хомеопатията”.
Днес комбинира метода на усещането и синергията с метода на Михал Якир, вплита в хомеопатичното интервю ТЕС, пренареждане на матрицата, регресия, хипноза, медитация, рисуване. През 2011 започва да преподава метода на усещането, а от 2016 води 3-годишен онлайн курс за завършили “Красотата на синергията”. От 2019 г. води и курс за начинаещи. Известна е с ентусиазма и нестандартното си мислене.

Очаквам отговора ви с нетърпение на имейл: homeopathyvoice7@abv.bg с нетърпение!
Геновева Георгиева