Отзиви

Здравейте на всички приятели на хомеопатията в тази група. Искам да споделя опита си с хомеопатката Genoveva Georgieva Homeopath. От дълги години страдах от много силен предменструален синдром, изразяващ се в смяна на настроения, депресия както и физически признаци на глад, смяна на телесна температура и т.н. От декември започнахме с Геновева терапия по скайп и още първия месец почуствах подобрение. Вече 5-ти месец и аз се чуствам отлично, почти всички признаци отпаднаха и намаляха. Благодарение на нея спрях и кафето, с което се борех от години! Пожелавам ви приятен и успешен ден!

Изказване на Невена Барехам – българка живееща в Лондон

—————————————————————————————————————————————————————-

Драги приятели, бих искал да споделя с вас огромният си напредък заради хомеопатията. Благодарение на нея за отрицателно време коренно се промених към добро. Естествено като всеки нормален човек и аз имах известни колебания и съмнения за използването на хомеопатия. От начало ми действаше отрицателно и симптомите се засилваха, но след известно време почувствах подобрение и удовлетворение. Обърнах се към хомеопатията със следният проблем ниско самочувствие, ниска самооценка и крайно песимистично настроение. След известно време употребявайки хомеопатия започнах да се храня здравословно, промених стилът си на обличане, придобих известна доза самочувствие и вяра в себе си. Най- вече искам да благодаря на Геновева, която ми помогна и ми отвори очите за хомеопатията.

14/12 2014 Деян Димитров Козлодуй

—————————————————————————————————————————————————————-

Здравейте! Бих искала и аз да споделя своя опит. По принцип подхождам внимателно, дори бих казала недоверчиво, към нетрадиционната медицина. На 54 години съм и за първи път преди 6 месеца се престраших да опитам хомеопатичните методи. Доста информация прочетох и търсих хора да споделят личен опит и впечатления. Така стигнах до Геновева – чрез препоръки и положителни отзиви. Истината е, че след първото лечение аз не се чувствах по -добре /очакванията ми бяха по-големи/. Но съм наясно, че няма вълшебни пръчици и всяко нещо изисква постоянство и упоритост. Усещането ми беше, че не трябва да се отказвам и вярвах, че трябва да продължа с Геновева. И не съжалявам. Сега – 6 месеца по-късно, единствено мога да й благодаря за търпението и вниманието /не бях лесна пациентка – открито й казвах всичко, но винаги съм вярвала в нея/. Искрено се надявам повече нейни пациенти да достигнат до момента, в който ще изпитват като мен благодарност. Пътят не винаги е кратък и лесен, но вярата е много важен фактор.

Виолета Русева 18.12. 2014 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

 Здравейте! Бих искала и аз да споделя нещо с вас. Аз съм здравен работник и донякъде се разочаровах от традиционната медицина. Срещнах Геновева, не случайно разбира се. Благодарение на нея успях да се преборя с агресивното си поведение спрямо околните, да променя начина си на хранене, на усещане и възприятие за обстоятелствата, събитията и хората около мен. Успях да “узрея” за неща, които исках да ми се случат, и които в края на краищата ми се случиха. И така вече 3 години съм неин редовен пациент. Само че нещата понякога изискват известно търпение, което трябва да проявим в процеса на лечението и преобразяването. Сърдечно й благодаря за това, което прави за мен.

Десислава Блажева 21.12.2014 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

Привет от мен !
С настоящия пост искам да благодаря на Геновева за търпението и професионализма, с които ми помага вече две години. Потърсих я в състояние на дълбока нервна криза, предизвикана от силна носталгия (тогава живеех в Англия ). След лечението се почувствах значително по- добре.
През една от почивките си в БЪЛГАРИЯ посетих гинеколог и ми откриха три кисти на яйчниците. Два месеца липсваше и цикъл. Отново с помощта на Геновева всичко се нормализира. Сега съм с редовен цикъл и липса на кисти.
И последно , но не и по важност , в момент на пренатоварване и съмнение дали да предприема важната стъпка дали да се прибера окончателно в България, отново тя ми помогна с правилното лекарство .
Благодаря на тази изключителна жена и професионалист !
Хубав и слънчев ден на всички !
Поздрави
Ирена Maркова

25.04.2016 г.

—————————————————————————————————————————————————————-

Когато дълго време се лутаме по лекари, но не се вижда дори светлина в тунела, когато антидепресантите почват повече да пречат, отколкото да помагат, когато усещаш, че живота ти минава в безчуствено ежедневие почваш да търсиш нещо друго, различно и по-малко вредно, защото Паническите атаки са бича на нашето време. И така аз открих хомеопатията. Пристъпих с недоверие, мислех си как една толкова малка гранулка какво ще промени, но ето , че почти месец съм намалила антидепресанта и скоро ще го спра. Бих казала на всички, хомеопатията е дар от Боговете. Благодаря на Геновева за това, че ми помага да бъда себе си!

Eмилия Бориславова

22.04.2016, фейсбук група “Хомеопатия за всички”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *